Formule 1

Max Verstappen zou Verstappen niet zijn: "Ervaring maakt het verschil niet"

Uitgegeven door Bart • 3 december 2021 06:07

In veel voorbeschouwingen op de laatste twee races van het seizoen kiezen buitenlandse Formule 1-kenners steeds meer de kant van Lewis Hamilton. De ervaring van de zevenvoudig wereldkampioen zou de doorslag geven, maar Max Verstappen wil daar niks van weten. Verstappen zou Verstappen niet zijn om ook met dit issue nuchter om te gaan.

Max Verstappen Jeddah


"Aan de ene kant is het logisch dat hij beter voorbereid is dan tijdens zijn eerste of tweede titelstrijd", aldus Verstappen bij de persconferentie in Jeddah. "Ik vind dat ik zelf ook beter voorbereid ben dan in mijn eerste jaar in de Formule 1."

"De ervaring zal het verschil niet gaan maken, want anders had je dat tijdens het seizoen ook al wel gezien", vervolgt Verstappen. "Als coureur leer je altijd bij. Ook als je 30, 35 of 40 bent. Je leert van alle ervaringen en wordt er niet altijd sneller door. Als je alles al een keer hebt meegemaakt, kun je je wel beter voorbereiden."



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS