Formule 1

Max Verstappen zou Max Verstappen niet zijn: "Wereldtitel gaat mijn leven niet veranderen"

Uitgegeven door Bart • 7 oktober 2021 17:05 • Print artikel

Ook tijdens de persconferentie in Turkije kreeg Max Verstappen vragen afgevuurd of hij nog steeds zo rustig blijft onder de toenemende druk. Het verschil met Lewis Hamilton bedraagt immers slechts twee punten. Verstappen zou Verstappen niet zijn om daar heel koeltjes op te reageren. "Stressen heeft geen enkele zin."

Red Bull Livery


"Ik weet dat mijn team er alles aan doet en het team weet dat ik er alles aan doe. Of het genoeg is voor de titel weet ik niet. Het zal mijn leven niet veranderen, want ik hou van datgene dat ik doe", aldus een relaxte Max Verstappen.

Natuurlijk wil de Red Bull-coureur wel graag kampioen worden. "Het zou geweldig zijn en daar werken we hard voor. Maar als ik tweede word, hebben we nog steeds een heel goed seizoen gehad. Daarom ben ik zo relaxed, er is niets om me zorgen over te maken. We blijven gefocust om zo goed mogelijk te presteren. Dat we zeven races in tien weken rijden, daar denk ik niet over na. Ik weet wanneer ik op welk circuit moet zijn."Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS