Formule 1

Max Verstappen wil ellende vergeten: "Voor iedereen bij Red Bull goed om een weekend vrij te hebben"

Uitgegeven door Bart • 23 september 2020 05:18 • Print artikel

Na een derde triple header op rij hadden de Formule 1-teams afgelopen weekend een paar dagen vrij. Voor het team van Red Bull kwam dat na de dubbele uitvalbeurt van Max Verstappen goed uit om even alle ellende te vergeten. "Ik denk dat het voor iedereen in het Red Bull team goed was om een weekend vrij te hebben, maar ik kijk ernaar uit om weer te gaan racen, vooral omdat ik in Mugello geen raceronde heb afgelegd."

Max Verstappen


"Het is natuurlijk niet fijn om een raceweekend zo af te sluiten, vooral omdat ik denk dat we een goede kans hadden op meer dan gewoon het podium, maar dat moeten we achter ons laten", zo kijkt Max op Verstappen.nl positief vooruit.

"We hebben de problemen natuurlijk als team besproken en iedereen werkt in dezelfde richting en probeert te strijden voor elke kans in elke race die we krijgen. Ik denk dat we op Mugello enkele positieve stappen met de auto gemaakt hebben en het was natuurlijk goed om Alex voor het eerst op het podium te zien. We zullen blijven vechten voor overwinningen en podiums."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS