Formule 1

Max Verstappen voelt zich relaxed: "In Jeddah geen ruimte om fouten te maken"

Uitgegeven door Bart • 1 december 2021 06:04

De Formule 1 gaat de laatste cruciale fase van het seizoen in. Max Verstappen verdedigt met nog twee races te gaan een voorsprong van 8 punten op rivaal Lewis Hamilton. Aanstaand weekend staat de nieuwe Grand Prix van Saudi-Arabië op het programma. Verstappen kijkt uit naar de nieuwe uitdaging en het spannende slot van het kampioenschap.

Verstappen Hamilton


"Ik heb de baan op de simulator gereden en het is een heel snelle baan, dus er is geen ruimte voor fouten", zo kijkt Max op Verstappen.com vooruit. "Natuurlijk zal er altijd een beetje giswerk zijn, aangezien we daar nog niet op de baan hebben gereden. Het wordt interessant en ik kijk uit naar de uitdaging. Het was leuk om dit jaar naar verschillende nieuwe circuits te gaan."

Naar eigen zeggen blijft Verstappen rustig onder de immense druk van de buitenwacht. "Ik voel me relaxed. Ik weet dat ik altijd mijn best zal doen en we zien wel waar we eindigen. Er is nog niets beslist en we zijn allemaal klaar voor de uitdaging. Er moet nog veel geracet worden en we gaan alles geven, dat is zeker. Het wordt een spannend einde van het seizoen."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS