Formule 1

Max Verstappen verwacht geen simpele herhaling: "Iedereen zal geleerd hebben"

Uitgegeven door Bart • 1 juli 2021 05:15 • Print artikel

De Formule 1 blijft deze week in Oostenrijk voor een tweede race op de Red Bull Ring. Max Verstappen won afgelopen zondag uiterst dominant de eerste race, maar dat wil niet zeggen dat komende zondag hetzelfde gaat gebeuren. De Red Bull-coureur denkt dat dit weekend alles nog dichter bij elkaar zal zitten.

Max Verstappen


"Het winnen van onze thuisrace afgelopen weekend was een prestatie van ons hele team en daar kunnen we heel blij mee zijn, maar we kunnen komend weekend niet simpelweg hetzelfde resultaat verwachten", aldus Max op Verstappen.com. "Iedereen zal leren van wat er afgelopen week niet zo goed ging en we hebben ook zachtere bandencompounds, die de boel ook kunnen opschudden. We hadden een erg positieve race, maar er zijn altijd dingen die we beter kunnen doen. Ik verwacht natuurlijk dat iedereen dit weekend dichterbij elkaar zal zitten, wat meestal het geval is als je opeenvolgende races op hetzelfde circuit hebt."

Door de resultaten van Red Bull Racing en Max Verstappen in de laatste weken is de sfeer binnen het team natuurlijk erg goed. "Als team zijn we gefocust op onszelf en het is mooi dat iedereen nog steeds pusht en wil verbeteren, want dat is waar Formule 1 en competitie om draait. Het is erg belangrijk voor mij om iedereen gemotiveerd te zien en te verbeteren. Van mijn kant zal ik elk weekend het maximale blijven geven, zodat we kunnen proberen om de leiding vast te houden. Op dit moment hebben we een heel goed pakket, maar we moeten overal bovenop blijven zitten, want het is nog een heel lang seizoen", aldus Max Verstappen.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS