Formule 1

Max Verstappen verandert zijn aanpak niet: "Ik blijf hongerig naar persoonlijke verbeteringen, maar ook de auto..."

Uitgegeven door Peter Vader • 16 mei 2022 05:06

Max Verstappen werd gevraagd over de manier waarop hij een Grand Prix-weekend aanpakt en of zijn methoden zijn veranderd na zijn kampioenschapssucces in 2021. Hij legde uit dat hij hongerig blijft naar persoonlijke verbeteringen, maar dat eventuele prestatieverbeteringen zonder een sterke auto grotendeels onopgemerkt zouden blijven. "Ik denk dat je natuurlijk elk jaar wilt proberen beter te worden, maar daar heb je ook een auto voor nodig. Gelukkig hebben we een zeer competitieve auto", zei F1-wereldkampioen Max Verstappen.

Christian_Horner_en_Max_Verstappen_GP_Miami_2022

Verstappen voegde eraan toe dat hij zijn aanpak van het maximaliseren van de prestaties van de auto zal voortzetten en tegelijkertijd de fouten tot een absoluut minimum zal beperken. "Van mijn kant verandert er eigenlijk niets", voegde de Nederlander eraan toe. "Je probeert hetzelfde te doen, je wilt zo consistent mogelijk zijn, proberen geen fouten te maken en uiteindelijk proberen om elk weekend het best mogelijke resultaat te behalen. Je analyseert elk raceweekend en je probeert het weekend erna weer beter te zijn, maar van mijn kant is het gevoel ook ongeveer hetzelfde."



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS