Formule 1

Max Verstappen schiet uit zijn slof tijdens persconferentie: "Ja, dan gebruik ik een paar scheldwoorden"

Uitgegeven door Bart • 31 juli 2021 19:11 • Print artikel

Max Verstappen had het na afloop van de kwalificatie op de Hungaroring helemaal gehad met de vragen over de rivaliteit met Lewis Hamilton. Afgelopen donderdag ging het ook veelvuldig over zijn crash in Silverstone. Na de kwalificatie kreeg de Red Bull-coureur de vraag wat er in de eerste bocht gaat gebeuren en daar trok hij een lijn.

Max Verstappen


Verstappen reageert tegenover De Telegraaf op zijn uitbarsting."Ik ben dan gewoon even duidelijk, dat ze moeten ophouden met al die vragen. Ja, dan gebruik ik een paar scheldwoorden. Als mensen daar niet tegen kunnen, moeten ze niet luisteren. Veel mensen zijn ineens zo degelijk. Ik had nu iets van: even wegwezen allemaal. De hele donderdag heb ik het hier al over moeten hebben. Volgens mij was het nu wel genoeg.”

Na zijn pole position werd Lewis Hamilton getrakteerd op een fluitconcert van de Nederlandse fans. Max Verstappen zei er het volgende over. "Het wordt niet zomaar gedaan, ik denk dat heel veel mensen niet blij waren met alles wat er op Silverstone is gebeurd twee weken geleden. Ik ben geen voorstander van boegeroep, maar het is tegelijkertijd niet mijn taak om hen te vertellen dat ze het niet moeten doen."

"Lewis is via social media bijvoorbeeld ook weer uitgesproken op zijn manier, iedereen doet zijn ding en maakt zijn eigen keuzes. Nogmaals, ik ben er geen voorstander van, maar we zijn allemaal als coureurs professioneel genoeg om ons er niets van aan te trekken. Zo’n helm maakt het ook makkelijker, want dan heb je er toch geen last van."Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS