Formule 1

Max Verstappen over uitfluiten door Britse fans: "Het maakt mij niet zoveel uit"

Uitgegeven door Bart • 3 juli 2022 06:15 • Print artikel

Max Verstappen wordt in Silverstone uitgefloten door een deel van het Britse publiek dat de Red Bull-coureur op flink wat boegeroep trakteert. Naar eigen zeggen deert het Verstappen niet zoveel. De regerend wereldkampioen sneerde ook naar de Britse pers dat hier geen ophef over wordt gemaakt. "Als het andersom was geweest met Lewis Hamilton krijg je 100 vragen, dit vinden ze heel normaal."

Max Verstappen


"Het is best wel nieuw dat dit gebeurt", reageert Verstappen tegenover RacingNews365. "Voor mij maakt het niet zoveel uit. Het enige jammere ervan was dat ik het interview niet goed kon verstaan. Verder ben je toch bezig met concentreren op wat je moet doen: hard gaan op het circuit. Mij maakt het niet uit dat ik uitgejoeld word. Het is wat het is. Of het betekent dat er veel frustratie is! Maar dat is ook mooi toch?"

Vorig jaar werd Hamilton regelmatig uitgefloten en daar werd veel ophef over gemaakt. "In Zandvoort viel het vorig jaar redelijk mee. Het is wat het is. Voor mij maakt het niet veel uit en ik ga er ook geen probleem van maken. Ik concentreer me op het rijden. Dat is het belangrijkste. Ik ben er zelf gewoon de persoon niet naar om iemand te forceren om zich uit te spreken. Dat is hetzelfde met de Britse pers. Als het andersom was geweest, dan krijg je er honderd vragen over. Nu is het één vraag en doen ze net alsof het heel normaal is."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS