Formule 1

Max Verstappen over elleboogje aan Lewis Hamilton: "Dat ging per ongeluk"

Uitgegeven door Bart • 30 april 2021 13:35 • Print artikel

In het heetst van de strijd worden kleine incidentjes vaak groot uitgelicht. Na de kwalificatie voor de Grand Prix van Imola raakten Max Verstappen en Lewis Hamilton elkaar en het werd al snel een elleboog genoemd. Voor het raceweekend in Portimão werd Verstappen gevraagd naar het voorval.

Lewis Hamilton Max Verstappen


Max Verstappen laat alle ophef langs zich heen gaan. "Dat ging per ongeluk", zo tekent Formule 1 Magazine op uit de mond van de Limburger. "Ik dacht dat ik genoeg ruimte liet om langs hem te lopen, maar hij deed net z’n pak goed. Er zit totaal niks achter."

De tweestrijd tussen Hamilton en Verstappen is hevig losgebarsten nu de Red Bull en de Mercedes goed aan elkaar gewaagd zijn. Het onderlinge verschil bedraagt momenteel 1 punt. Verstappen wil er zo weinig mogelijk mee bezig zijn. "Ik hoop vooral dat we het hele jaar competitief zijn, dat is het belangrijkste. Als er dan zo’n gevecht uitkomt, prima, maar ik ben er verder niet mee bezig. Het is logisch dat het uitgemeten wordt, maar voor mij maakt het niks uit. Het verandert in elk geval niks aan hoe ik een weekend in ga."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS