Formule 1

Max Verstappen niet te zien in nieuwe serie Drive to Survive: "Ze vervalsten wat rivaliteiten"

Uitgegeven door Wim Boekel • 22 oktober 2021 09:45

Netflix Drive to Survive brengt al een aantal seizoenen de wereld achter de Formule 1 in beeld. Het geeft de fans een kijkje in de keuken van de koningsklasse, echter, het drama wordt soms groter gemaakt dan het werkelijk is. Dat is exact de reden waarom Max Verstappen niet meer meedoet aan de serie.

Max_Verstappen_F1_Red_Bull_helm

“Ik begrijp dat het gedaan moet worden om de populariteit in Amerika te vergroten”, zei Max Verstappen tegen de pers, in de aanloop naar Grand Prix in Austin. “Vanuit mijn kant als coureur, vind ik het niet leuk om daar onderdeel van uit te maken.”

De Red Bull-coureur benadrukt dat tijdens eerdere seizoenen zijn quotes op totaal andere situaties werden toegepast en dat er dus veel nep is. “Ze vervalsten wat rivaliteiten, die niet echt bestaan”, vervolgde Verstappen. “Dus besloot ik om er geen onderdeel meer van uit te maken en gaf daarom gaf ik daarna geen interviews meer, omdat er dan niets is wat je kan tonen. Ik ben niet echt een soort persoon van de dramatiek. Ik wil gewoon de feiten en de dingen die echt gebeuren.”

Zijn Verstappen en Hamilton in het echt dan ook rivalen? “Waarschijnlijk gaan ze dat in de Netflix-serie tonen”, zei de Nederlander daarop. “We zijn elkaar een keer tegengekomen tijdens het wandelen, dus dat zal er waarschijnlijk in zitten.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS