Formule 1

Max Verstappen niet ontevreden: "Een redelijk goede dag, we lijken competitief"

Uitgegeven door Bart • 7 mei 2021 14:54

Max Verstappen reed in de eerste training in Barcelona de tweede tijd. In de middagsessie volgde P9 en dat kwam omdat de Red Bull-coureur in zijn snelle run een foutje maakte. De snelheid is wel degelijk aanwezig en we moeten ons volgens Verstappen zeker niet blind staren op de P9 uit de tweede training.

Max Verstappen


"Ik ging wijd in bocht tien", aldus Max op Verstappen.com. "Over het algemeen hadden we een redelijk goede dag. De auto lijkt redelijk competitief, dus ik kijk uit naar morgen om te proberen ons nog wat meer te verbeteren. Dus geen schokkende dingen vandaag."

Verstappen is tevreden over de Red Bull in Barcelona. "We lijken competitief. Hoe competitief we morgen zullen zijn, is altijd een vraagteken, maar van onze kant zijn we redelijk tevreden. We willen altijd verbeteren en het beter doen. Er gebeurden geen vreemde dingen vandaag, we moeten alleen zorgen dat we er morgen bijzitten."

Verstappen plaatste zijn kanttekeningen bij de veranderde bocht 10 van het Circuit de Catalunya. "Ik was hier al eerder toen ze de bocht net veranderd hadden. Ik denk dat het beter is als je een snelle ronde wilt rijden. Het is sneller en leuker, maar voor het inhalen is het denk ik slechter."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS