Formule 1

Max Verstappen is teleurstelling vergeten: "Op pure snelheid ging het eigenlijk tussen Mercedes en mijzelf"

Uitgegeven door Wim Boekel • 9 juli 2020 04:02 • Print artikel

Max Verstappen kende een ongelukkige start van het Formule 1-seizoen in Oostenrijk. De Red Bull-coureur kreeg een DNF achter zijn naam, omdat hij te kampen kreeg met een elektronisch probleem. Komend weekend kan de Nederlander op de Red Bull Ring in Spielberg het slechte gevoel van zich afspoelen met de Grand Prix van Stiermarken. De Nederlander heeft de blik alweer vooruit.

Max Verstappen CarNext.com

“Ik voel me goed, natuurlijk was het resultaat niet wat we wilden", vertelt Verstappen in de Q&A van Red Bull. "Het doel was het scoren van een mooie hoeveelheid punten en vechten voor de overwinning. Het zag er goed bij me uit voor het podium, waarvan ik dacht dat het makkelijk mogelijk was. Omdat het op pure snelheid eigenlijk tussen Mercedes en mijzelf ging.”

De Limburger blikt terug. Max heeft het snel achter zich gelaten en de gedachten alweer proberen te verzetten. “Ik heb wat ontspannen op maandag en toen met de technici gesproken en zijn we door wat gedachten voor het komend weekend gegaan”, vertelt Verstappen hoe hij de blik alweer op de volgende race op de Red Bull Ring heeft.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS