Formule 1

"Max Verstappen is één van de snelste coureurs, zo niet de snelste van de grid"

Uitgegeven door Bart • 21 januari 2021 06:15 • Print artikel

Sergio Pérez had woensdag zijn eerste dag bij het team van Red Bull Racing. De 30-jarige Mexicaan had onder meer een gesprek met teambaas Christian Horner en paste zijn stoeltje voor aankomend seizoen. Bij Red Bull krijgt Pérez uiteraard te maken met Max Verstappen. Diverse voorgangers gingen aan de druk van de Nederlander ten onder, maar Checo is ervaren en binnen het team wordt dan ook veel van hem verwacht.

Sergio Perez Red Bull


Pérez zelf kijkt in een video van Red Bull uit naar de samenwerking met Verstappen. "Dat wordt een grote uitdaging, ja. Iedereen weet hoe getalenteerd Max is. Hij is de afgelopen jaren enorm hard gegroeid en is echt een complete coureur geworden. Hij is zeker één van de beste en snelste coureurs, zo niet de snelste op de grid."

De Mexicaan komt over van Racing Point en zal even tijd nodig hebben om aan de snellere Red Bull te wennen. "Max rijdt al lange tijd in een Red Bull en weet wat er bij een snelle auto komt kijken. Nogmaals, het wordt een uitdaging voor me, maar ik kijk er echt naar uit om met Max samen te werken en het team te helpen om beter te worden." 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS