Formule 1

Max Verstappen heeft veel respect voor Lewis Hamilton, maar: "90 procent van de coureurs zou winnen in de Mercedes"

Uitgegeven door Bart • 9 november 2020 18:10 • Print artikel

Max Verstappen moet dit jaar vaak genoegen nemen met de derde plaats. De Red Bull RB16 is niet goed genoeg om het Mercedes moeilijk te maken. Zowel in de kwalificatie als in de race zijn Lewis Hamilton en Valtteri Bottas een maatje te groot. Toch weet Verstappen zich regelmatig tussen de beide Mercedessen in te manoeuvreren. Tot frustraties leidt dat volgens de Red Bull-coureur niet.

Max Verstappen


"Nee, ik ben daar niet gefrustreerd over", aldus Verstappen in het nieuwe Formule 1 Magazine. "Ik heb veel respect voor wat Lewis bereikt heeft. Ik ben er niet gefrustreerd door dat hij in een Mercedes rijdt. Om eerlijk te zijn zou 90 procent van alle Formule 1-coureurs winnen in de auto van Mercedes. Ik heb niets tegen Lewis, hij is een geweldige coureur, maar die auto is zo enorm dominant."

"Oké, anderen zullen misschien niet zo dominant als Lewis zijn, maar ik moet de situatie accepteren zoals hij is en er het beste van maken. Ik ben zeker niet gefrustreerd, ik ben gefocust op mijn taak en probeer ze iedere race te verslaan."

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS