Formule 1

Max Verstappen eindigt boycot Drive to Survive: "Jullie zullen wat meer van me zien"

Uitgegeven door Bart • 1 juli 2022 07:01 • Print artikel

Max Verstappen was in de laatste seizoenen van de Netflix-serie Drive to Survive niet veel te zien. De Red Bull-coureur wilde lange tijd niet meewerken aan de serie, omdat hij vindt dat mensen anders worden neergezet dan ze in werkelijkheid zijn. De makers zouden rivaliteiten opkloppen om meer kijkers te trekken. Na een goed gesprek is Verstappen tot inkeer gekomen en vanaf komend jaar zal hij te zien zijn in het vijfde seizoen van Drive to Survive.

Max Verstappen Lewis Hamilton


Tot nu toe werkte Verstappen alleen mee aan het eerste seizoen van de Netflix-serie. Door de kritiek van de Nederlander heeft F1-directeur Stefano Domenicali een gesprek gevoerd met de makers en dat heeft ertoe geleid dat de wereldkampioen weer wil meewerken aan de serie. Toch heeft Verstappen ook gezien dat de serie veel nieuwe fans trekt, met name in Amerika.

"Ik ga er niet meer negatief over praten", aldus regerend wereldkampioen F1 Verstappen in de podcast Pardon My Take. "In de tussentijd heb ik met de makers van de serie gesproken. Het was een goed gesprek en we hebben afspraken gemaakt voor de toekomst. Tot en met het vorige seizoen was ik er niet echt bij betrokken. Ik was met een paar dingen niet zo blij en met name over het faken van rivaliteiten. Daar had ik het meeste moeite mee. Een paar coureurs zijn anders neergezet dan ze daadwerkelijk zijn. Mensen die de sport voor het eerst kijken, denken dan 'oh, die coureur is echt een eikel', terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo is. Maar voor de toekomst hebben we afspraken gemaakt. In de volgende serie zal ik te zien zijn en dan zullen jullie wat meer van me zien." 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS