Formule 1

Max Verstappen blij met teamgenoot Sergio Perez: "Bakoe was een goed voorbeeld hoe het moet"

Uitgegeven door Bart • 16 juni 2021 04:40

Max Verstappen vervolgt de jacht op zijn eerste wereldtitel in de Formule 1 aanstaand weekend met de Grand Prix van Frankrijk. Tijdens de laatste race had de Red Bull-coureur een grote kans om uit te lopen op zijn rivaal Lewis Hamilton, maar als bekend gooide een klapband roet in het eten.

Max Verstappen Sergio Perez


"Natuurlijk had ik graag gewonnen en we waren gewoon op weg om te winnen in Bakoe, maar ook dit is racen en dit soort dingen gebeuren", zei Max, die op Verstappen.nl nog een keer terugkeek op die race. "Soms heb je het niet in de hand, dus we moeten gewoon doorgaan en het achter ons laten. We leiden nog steeds het kampioenschap en natuurlijk had ik graag meer punten voorgestaan, maar het is wat het is."

Door het sterke rijden van teamgenoot Sergio Perez liep Red Bull wel uit in het constructeurskampioenschap. "Het is geweldig om twee auto’s vooraan te hebben die strijden om het kampioenschap en punten scoren. Bakoe was daar een goed voorbeeld van zoals het moet. Het is geweldig dat Checo het gat met Mercedes in het constructeurskampioenschap groter heeft kunnen maken en dat hij nu derde staat in het coureurskampioenschap."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS