Formule 1

Max Verstappen: ''Het maakt eigenlijk niet meer uit hoeveel je er wint"

Uitgegeven door Wim Boekel • 25 november 2021 06:04 • Print artikel

Max Verstappen is in gevecht voor zijn eerste wereldtitel in de Formule 1. Wie denkt dat de Red Bull-coureur een aantal titels in gedachten heeft die hij wil halen, zal merken dat hij er eigenlijk heel nuchter in staat. De Nederlander heeft vooralsnog niet meer ambities dan één wereldtitel.

Max Verstappen Red Bull F1

“In de F1 niet zoveel, want dat is het”, aldus Verstappen tegenover de BBC. “En het maakt eigenlijk niet meer uit hoeveel je er wint, omdat je al die ene gewonnen hebt. Natuurlijk ga ik altijd proberen om er meer te winnen. En ik ga, natuurlijk, erg hard werken om het te proberen en dat te bereiken.”

Toch heeft Verstappen geen plannen om na zijn eerste wereldtitel uit de Formule 1 te stappen. “Daarna is er minder druk”, aldus de Limburger. “Natuurlijk ga ik veel plezier hebben in het racen, maar dan begin ik misschien langzaam aan te denken aan andere dingen buiten de Formule 1 om te bereiken.”Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS