Formule 1

Max Verstappen klaagt steen en been over de boordradio: “Het is nog steeds niet goed genoeg”

Uitgegeven door Frank Korsel • 16 september 2023 11:32

MARINA BAY - Max Verstappen sloot de derde vrije training voor de Grand Prix van Singapore af als vierde. De Nederlander eindigde ruim drie tienden achter Carlos Sainz, die de snelste tijd noteerde. Verstappen werd tijdens de sessie geteisterd door kleine proberen waardoor hij niet zijn ware potentieel kon laten zien. Na de sessie klaagde de Limburger steen en been.

#SingaporeGP Max Verstappen Red Bull

Al op vrijdag was te zien dat de snelheid er bij Red Bull nog niet lekker in zat. De verwachting was dat de problemen voor de derde vrije training van het weekend wel opgelost zouden zijn, maar niets bleek minder waar. Verstappen klaagde veelvuldig: “Het voelt misschien ietsje beter. Maar nog steeds niet goed genoeg. Ik heb alleen maar wielspin. Het is nu niet alleen maar opschakelen, maar ook terugschakelen loopt niet lekker”, laat Verstappen aan het einde van de sessie over de boordradio horen.

Verstappen en zijn negentien concurrenten beginnen om 15.00 uur Nederlandse tijd met de kwalificatie door de Grote Prijs van Singapore.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS