Formule 1

Max Verstappen keert terug naar waar het allemaal begon: “Ik heb goede herinneringen aan..."

Uitgegeven door Peter Vader • 19 juni 2024 10:29

Komend weekend wordt de Grand Prix van Spanje verreden. Max Verstappen keert terug naar waar het ooit allemaal begon! Het Spaanse circuit zou op papier heel goed moeten combineren met de eigenschappen van de RB20. In Canada leek de auto al aardig op weg om 20. te kunnen aanvallen, dus in Spanje zal Red Bull dus perfect werk moeten kunnen leveren in zijn streven om iedereen voor te blijven. De drievoudig Nederlandse wereldkampioen wil namelijk zijn succes van Canada ook op Spaanse bodem herhalen. Aan dit circuit heeft hij goede herinneringen, toen hij hier zijn eerste F1-overwinning behaalde tijdens zijn debuut in de Red Bull.

Max_Verstappen_F1-Red_Bull_portret_blij

“We zijn al een tijdje terug aan het racen in Europa en deze week ben ik met het team in de fabriek geweest om me voor te bereiden op de Grand Prix van Spanje, de eerste race van een zeer uitdagend drieluik. Barcelona zal de eerste race zijn waaraan ik met mijn nieuwe oranje helm zal racen. Als eerbetoon aan mijn fans en al hun steun staan ze op de helm en ik vind het uiteindelijke ontwerp erg mooi en gedetailleerd." De foto's van Max Verstappen's nieuwe helm volgen in een ander RaceXpress-bericht.

“Ik heb goede herinneringen aan dit circuit. In het bijzonder mijn eerste overwinning in de F1. Het heeft een goede mix van hoge en lage snelheidsbochten en historisch gezien hebben we het goed gedaan op dit circuit. We hopen dit weekend de prestaties van de auto te kunnen maximaliseren. Wij streven ernaar het momentum van Canada vast te houden. We kunnen niet wachten om dit weekend te racen, hopend op mooi weer!”.Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS