Formule 1

Max Verstappen: "Als je zo gaat denken, is er ieder weekend wel een moment dat je naar een ander team wilt overstappen"

Uitgegeven door Bart • 31 mei 2024 17:01

Max Verstappen heeft aangegeven dat hij nog altijd bij Red Bull wil blijven. Door de interne verhalen binnen het team doemden de geruchten op dat de drievoudig wereldkampioen een overstap wel zou overwegen. Mercedes-teambaas Toto Wolff meldt regelmatig dat hij Verstappen graag zou binnenhalen als opvolger van Lewis Hamilton. Verstappen zelf reageerde in Monaco dat een vertrek bij Red Bull niet aan de orde is.

Max Verstappen


"We hebben nog steeds een erg snelle auto", zegt Verstappen op de website van de F1 op de opmerking dat McLaren een stuk sterker is geworden. "Als je naar het hele seizoen kijkt, hebben we nog steeds de beste auto. Anders ga niet aan de leiding van het kampioenschap."

"Ik ben gewoon tevreden bij het team waar ik nu zit. Er wordt enorm veel geļnvesteerd op het gebied van de motor. En we moeten gewoon hard door blijven werken om onze auto te verbeteren. Dat is het enige waar ik momenteel aan denk. Als je zo gaat denken, is er ieder weekend wel een moment dat je naar een ander team wilt overstappen. Maar ik denk daar helemaal niet aan."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS