Formule 1

Management NENT Group: ”Max Verstappen en Viaplay zijn dé perfecte match"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 12 januari 2022 05:09

Streamingdienst Viaplay en Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen gaan nauw samenwerken. De Nederlandse superster wordt zowel binnen de Nederlandse landsgrenzen als in alle andere markten waar Viaplay de exclusieve Formule 1-rechten bezit, Viaplay-ambassadeur. Er is een meerjarige overeenkomst afgesloten, met als speerpunt het creëren van exclusieve content voor Viaplay-abonnees. Anders Jensen en Peter Nørrelund zijn in hun nopjes en geven hun reactie.

Max Verstappen F1 Viaplay

Anders Jensen, NENT Group President en CEO is enthousiast: ”Max Verstappen en Viaplay zijn dé perfecte match. Met meer dan 50.000 livestream-uren per jaar en een ongeëvenaard rechtenportfolio zijn wij wereldleider in het streamen van sport. Ook Max heeft een dominante plek weten te veroveren en is niet voor niets met trots de 34ste wereldkampioen Formule 1. We zijn klaar om de sport naar een nog hoger niveau te brengen. We kijken uit naar de intensieve samenwerking met de talentvolle en uiterst charismatische superster.”

Peter Nørrelund, Chief Sports Officer van de NENT Group: “De Formule 1 is een belangrijk speerpunt voor Viaplay en de samenwerking met Max Verstappen is hier het bewijs van. Viaplay brengt deze fantastische sport op een manier die nog niet eerder is vertoond. Vanuit de mooiste studio’s en live vanaf de paddock verslaan we de sport met unieke toegang tot rijders en analyses van grote sterren als Jos Verstappen, Mika Hakkinen en David Coulthard. De toevoeging van exclusieve content van Max neemt kijkers als nooit tevoren mee in de snelste show op aarde”.

Viaplay F1

Viaplay in Nederland
Op 1 maart 2022 wordt Viaplay in Nederland gelanceerd. De streamingdienst van Nordic Entertainment Group (NENT) brengt een uniek aanbod van premium live sport, Viaplay Originals, internationale films en series, en content voor kinderen. Naast Formule 1, zal de dienst de Nederlandse thuisbasis zijn van Bundesliga, PDC darts en meer, met Premier League vanaf augustus. Een abonnement, van EUR 13,99 per maand, kan direct bij Viaplay worden afgesloten of via verschillende partners, waaronder VodafoneZiggo en KPN.





 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS