Autosport NL • Dutch Supercar Challenge

Live-timing Super Car Challenge, BMW M2 Cup, Mazda MX-5 en Ford Fiesta Cup op Circuit Zandvoort

Uitgegeven door Bas Kaligis • 11 april 2021 07:39 • Print artikel

Dit weekend wordt op CM.com Circuit Zandvoort de eerste race van de Super Car Challenge gehouden. Naast de dikke racebolides komen ook de Ford Fiesta Sprint Cup, de Mazda MX-5 Cup en de nieuwe BMW M2 Cup aan de start. Volg de resultaten van de V-Max Openingsraces Zandvoort met de Super Car Challenge, BMW M2 Cup, Mazda MX-5 Cup en Ford Fiesta Cup via de LIVETIMING

Tijdschema zondag V-Max Openingsraces Zandvoort:

09:45 10:45  Race 1 BMW M2 Cup                     60 minutes
11:00 11:30 Race 1 Ford Fiesta Sprint Cup NL + BE 30 minutes
11:45 12:15 Race 1 Mazda MX-5 Cup pb Hankook 30 minutes
12:15 13:05 Lunch break 50 minutes
13:05 14:05 Race 2 Supercar Challenge pb Hankook 60 minutes
14:20 14:50 Race 2 Ford Fiesta Sprint Cup NL + BE 30 minutes
15:05 16:05 Race 2 BMW M2 Cup 60 minutes
16:20 16:50 Race 2 Mazda MX-5 Cup pb Hankook 30 minutes


Live-timing Super Car Challenge, BMW M2 Cup, Mazda MX-5 en Ford Fiesta Cup op Circuit Zandvoort

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS