Autosport Internationiaal Singleseaters • FIA Formule 2

Line-up DAMS compleet + LIVERY auto

Uitgegeven door Pascal Wekema • 29 januari 2021 19:03

Roy Nissany rijdt het aankomende Formule 2 seizoen bij DAMS en hij wordt teamgenoot van de al eerder aangekondigde Marcus Armstrong. Met deze sterke opstelling, 2 rijders uit een Formule 1 junior programma komt het Franse team aan de start van het nieuwe seizoen in de Formule 2 wat op 26 maart van start gaat in Bahrein.

Roy Nissany DAMS

Nissany heeft een ruime ervaring met het besturen van formulewagens. Hij kwam onder meer uit in de World Series Formula V8 3.5 en reed al een aantal vrije trainingen in de Formule 1 voor het legendarische team van Williams.

Roy Nissany F2

Nissany heeft al kennis kunnen maken met de auto van het team van DAMS tijdens de testen na afloop van het vorige F2-seizoen. Het DAMS team heeft een lange geschiedenis met in totaal 167 overwinningen en via de renstal zijn al veel coureurs aan een zitje in de Formule 1 geholpen. Carlos Sainz, Pierre Gasly en Nicholas Latifi kwamen onder andere uit in de kleuren van het Franse team.

Roy Nissany F2

Roy Nissany: "Ik vind het geweldig om uit te komen voor het team van DAMS. Ze hebben een geweldige geschiedenis en zijn een gerespecteerd Formule 2 team. Dus ik ben blij dat ik hier mag rijden. Ik kijk uit naar de start van het seizoen. Ik hoop dat we vooraan mee kunnen doen en ik wil graag beginnen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS