Formule 1

Lewis Hamilton zit niet met fluitconcerten: "Het geeft me alleen maar meer energie"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 31 juli 2021 18:02 • Print artikel

Blijdschap bij Mercedes na de kwalificatie van de Hongaarse Grand Prix. Lewis Hamilton sloot de sessie op de Hungaroring af met pole position, voor teamgenoot Valtteri Bottas. Max Verstappen, die in Q1 en Q2 het snelste was, moest toekijken met de derde tijd. Na afloop tijdens de podium interviews werd Hamilton uitgefloten door de vele fans, maar dit leek de huidige wereldkampioen niet te deren.

F1 2021 Lewis Hamilton


"Het was een geweldige kwalificatie. We hebben geweldig teamwork getoond dit weekend, iedereen bij Mercedes, ook Valtteri. Samen tilden we de auto naar een nieuw niveau en zijn we ons blijven ontwikkelen. In de fabriek hebben ze er alles aan gedaan, dus het is geweldig om te zien hoe dat samenvalt", zo jubelt hij.

De fans trakteerde Hamilton op een fluitconcert en dat had alles te maken met de crash met Verstappen in Silverstone. "Ik heb mezelf nog nooit zo goed gevoeld door al dat gefluit. Het geeft me eigenlijk alleen maar energie, dus het maakt me ook niet uit", reageerde hij kort op de fluitconcerten.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS