Formule 1

Lewis Hamilton wordt gek van hobbels in Singapore: "De auto stuitert als een malle"

Uitgegeven door Bart • 30 september 2022 17:13

Lewis Hamilton stuiterde op de eerste dag in Singapore veelvuldig op en neer. De Mercedes W13 kan slecht overweg met de vele hobbels van het circuit. In de eerste training op het Marina Bay Street Circuit noteerde de Brit nog wel de snelste tijd, maar in de tweede sessie zakte hij al terug tot P5. Hamilton hoopt dat Mercedes het stuiteren dit weekend nog kan verminderen.

Lewis Hamilton


"We begonnen goed, maar in de tweede training ging het niet geweldig", aldus Hamilton na afloop van VT2 bij Sky Sports F1. "De auto is nu eenmaal niet anders. Hij stuitert als een malle, maar het lijkt erop dat we er dit weekend niet ver vanaf zitten. Misschien is het verschil nog steeds een seconde, maar daar moeten we aan blijven werken."

"Er is niet zo veel dat we kunnen doen aan het stuiteren, het is niet anders", vervolgt Hamilton. "We kunnen wel wat doen met de set-up. George had al wat winst gevonden door de set-up. Vanuit mijn kant was er zeker ook nog ruimte voor verbetering. Ik heb geen vrije ronde kunnen rijden en de set-up kan nog beter. Dat gaan we vanavond proberen op te lossen om morgen sterker terug te komen."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS