Formule 1

Lewis Hamilton vreest voor Max Verstappen: "Er komen een paar goede circuits voor Red Bull aan"

Uitgegeven door Bart • 27 september 2021 10:29 • Print artikel

Lewis Hamilton nam zondag de leiding in het WK weer over van Max Verstappen, maar het onderlinge verschil bedraagt slechts twee punten in het voordeel van de zevenvoudig wereldkampioen. De circuits van Monza en Sochi liggen Mercedes heel goed, maar Verstappen wist het verlies enorm te beperken. De komende weken komen er juist weer circuits aan die meer in het voordeel van Red Bull lijken te zijn.

Max Verstappen


"We hebben dit seizoen niet altijd het maximale eruit gehaald, ook in Monza en Sochi niet", aldus Hamilton tijdens de persconferentie na afloop van de Grand Prix van Rusland. "Maar de strijd is nog volop bezig en we proberen ons nog altijd te verbeteren. We geven zeker niet op, blijven pushen en hopen op het beste eindresultaat."

Hamilton pakte zondag zijn 100e Grand Prix-zege, maar een achtste wereldtitel wordt extreem spannend. "Het zal heel moeilijk gaan worden. Red Bull is twee derde van het seizoen sterker geweest, maar alles ligt nog open. Er komen een paar goede circuits voor Red Bull aan, maar dan nog zal het heel close worden. Hopelijk valt het onze kant op."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS