Formule 1

Lewis Hamilton vreest groter verschil met Red Bull en Max Verstappen: "Einde van het seizoen ben ik grijs"

Uitgegeven door Bart • 3 april 2021 16:08 • Print artikel

Het circuit van Bahrein ligt Red Bull doorgaans niet zo goed, maar vorige week was de auto van Max Verstappen de snelste van het weekend. Juist het feit dat Bahrein geen Red Bull-circuit is, baart concurrent Lewis Hamilton grote zorgen. De Brit die de openingsrace won vreest dat Red Bull op andere circuits wel eens verder voor zou kunnen liggen op Mercedes.

Lewis Hamilton Max Verstappen


Verstappen pakte in Bahrein pole met een verschil van bijna 4 tienden op Hamilton, maar in de laatste run maakte de regerend wereldkampioen een foutje. In de race werd het een fraaie strijd, een gevecht waar de Formule 1-fans al jaren van dromen. "Iedereen heeft hier lang op moeten wachten. Natuurlijk was het nog maar één race, dus we moeten afwachten hoe het in de komende races gaat", aldus Hamilton bij Sky Sports F1.

"Met de snelheid die Red Bull heeft, zouden ze nog verder voor kunnen liggen, maar we gaan hard werken om zo dicht mogelijk bij te zitten. Ik hoop op veel van dit soort races. Er is nog een lange weg te gaan dit seizoen. Nog 22 races, niet normaal. Ik ben grijs als het seizoen voorbij is."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS