Formule 1

Lewis Hamilton rekent zich nog niet rijk: "Het beste van Red Bull nog niet gezien"

Uitgegeven door Bart • 17 april 2021 08:02

Uiteraard was Lewis Hamilton ook op de hoogte van de problemen bij Red Bull, maar dat betekent niet dat de Brit al denkt dat de zege in Imola al bijna binnen is. De zevenvoudig wereldkampioen was tevreden over zijn eigen snelheid tijdens de vrijdagtrainingen, maar houdt rekening met een sterke comeback van Red Bull en Max Verstappen.

Lewis Hamilton


Hamilton klokte in beide trainingen de tweede tijd achter teamgenoot Valtteri Bottas. De kwalificatie van zaterdag wordt belangrijk, aangezien het lastig volgen en lastig inhalen is in Imola.

"Het team heeft hard gewerkt om de laatste race te analyseren", aldus Hamilton in een eerste reactie na de tweede training. "Ze hebben gekeken op welke punten we zwak waren en waar we ons konden verbeteren. Ik denk dat deze baan ook beter bij onze auto past dan Bahrein."

"De set-up was direct vanaf het eerste moment goed en we hebben slechts een paar kleine aanpassingen hoeven te doen. Tot nu toe verloopt het weekend positief, maar we hebben het beste van Red Bull nog niet gezien. Het leek erop dat ze veel verkeer hadden, dus het wordt interessant hoe snel ze zaterdag en zondag zijn."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS