Formule 1

Lewis Hamilton nog altijd positief verrast door Zandvoort: "En van de beste weekenden van het jaar"

Uitgegeven door Bart • 26 september 2021 17:12 • Print artikel

Voorafgaand aan de Dutch Grand Prix in Zandvoort vreesde de organisatie voor een vijandige sfeer in de richting van Lewis Hamilton. Na afloop van de kwalificatie klonken er wat negatieve geluiden tijdens het interview met Giedo van der Garde, maar dat verstomde snel. De sfeer in Zandvoort was verder helemaal top en ook Hamilton zelf was positief verrast.

Lewis Hamilton


"Eerlijk gezegd wisten we niet goed wat we vooraf konden verwachten", zo kijkt de Mercedes-coureur terug in een interview met De Telegraaf. "We hielden er rekening mee dat de sfeer negatief zou zijn, maar 99 procent van de mensen was zo verschrikkelijk positief. Daar was ik erg door verrast. Zeker aangezien ik het opneem tegen een Nederlandse rivaal."

"Natuurlijk waren er een paar mensen 'boe' aan het roepen, maar zij werden overstemd door de anderen. Het was n van de beste weekenden van dit jaar. Natuurlijk had ik willen winnen, maar volgend jaar gaan we terug. Ik was al groot fan van Amsterdam, dat is echt een plek waar ik zou kunnen wonen. Maar Zandvoort vond ik met het strand ook een freaking mooie plaats."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS