Formule 1

Lewis Hamilton loog over piercings: "Ik hou er niet van als mensen vertellen wat ik moet doen"

Uitgegeven door Bart • 9 augustus 2022 08:32 • Print artikel

Lewis Hamilton heeft toegegeven dat hij eerder dit jaar niet altijd de waarheid heeft verteld over zijn piercings en sieraden. De nieuwe wedstrijdleiders in de Formule 1 en FIA-voorzitter Mohammed Ben Sulayem wilden de regels omtrent sieraden strenger handhaven. De Mercedes-coureur reageerde geïrriteerd en wilde zijn sieraden niet verwijderen.

Lewis Hamilton


"Mensen houden ervan om macht te hebben", zo sneert Hamilton in een interview met Vanity Fair. "Al vanaf dat ik een kind was, heb ik niet zo veel met regels. Ik hou er niet van als mensen vertellen wat ik moet doen."

Hamilton denkt dat de sieraden-campagne rechtstreeks op hem gericht is. "Ik ben de enige die sieraden draagt, dus ja, ik denk het wel dat het op mij gericht was." De zevenvoudig wereldkampioen hield vol dat zijn piercings niet zo makkelijk te verwijderen waren. Dat was niet helemaal naar de waarheid. "Ik was een beetje aan het fucken. Ik heb nergens anders piercings, maar ik vind het wel leuk als mensen denken 'heeft hij echt een piercing in zijn ballen?"


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS