Formule 1

Lewis Hamilton laat acht songs van zijn nieuwe muziekalbum horen: "Breaking my heart, I can’t let it go"

Uitgegeven door Bart • 21 oktober 2020 10:01

Lewis Hamilton heeft dinsdagavond kleine stukjes laten horen van acht songs van zijn nieuwe muziekalbum. De Mercedes-coureur, die tot 2015 een relatie had met Pussycat Dolls-zangeres Nicole Scherzinger, is zo'n tien jaar met zijn album bezig geweest. In de teasers waren onder meer teksten te horen over drank, vrouwen en liefde. Hamilton toonde zijn songs in onderstaande Instagram Live-sessie.



Over het beëindigen van zijn relatie met Scherzinger zingt Hamilton onder meer. "Caught you lying, it’s like a sad song on the radio. Breaking my heart, I can’t let it go."

Twee jaar geleden werkte Hamilton mee aan de song 'Pipe' van Christina Aguilera. De coureur deed dat onder het pseudoniem XNDA. Zijn passie voor muziek werd al eerder duidelijk uit het feit dat hij voor Nicole een muziekstudio in zijn huis liet bouwen.

Op social media sprak Hamilton eerder al over zijn carrière in de muziek. "Ik ben al tien jaar aan het schrijven en opnemen en heb met veel getalenteerde en mooie mensen samengewerkt. Daar ben ik enorm dankbaar voor. Voor mij is het een ideale uitlaatklep. Het schrijven van songs helpt me om door moeilijke tijden heen te komen. Er komt een moment dat ik dit met de wereld ga delen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS