Formule 1

Lewis Hamilton houdt zijn hart vast: "We hebben veel werk te doen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 18 maart 2023 11:30

Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton kende een zware eerste dag in Saoedi-ArabiŽ. De Mercedes-coureur eindigde op de zesde en elfde positie in de vrije trainingen en was niet heel positief over de Mercedes W14.

Lewis Hamilton

"We zullen van de ene op de andere dag op de details ingaan en ons concentreren op het verbeteren van de balans van de auto om het rijden gemakkelijker te maken", vertelde Hamilton.

De Mercedes-auto is een lastige auto om in te rijden, zo erkende Hamilton. Hij weet dat iedereen hard werkt in de fabriek, maar dat is niet genoeg. Hij beseft dat het tijd kost om de problemen op te lossen bij Mercedes: "Het zal enige tijd duren, dus we moeten gewoon geduld hebben en alles geven wat we kunnen hier op het circuit", aldus Hamilton.

"We hebben veel werk te doen, maar ik weet dat we het kunnen. We zullen ons concentreren op de prestaties van de auto en ons best doen om deze te verbeteren. Het team heeft tot nu toe geweldig werk geleverd en ik heb er vertrouwen in dat we het kunnen", sluit Hamilton af.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS