Formule 1

Lewis Hamilton genomineerd voor Brits sporter van het jaar

Uitgegeven door Bart • 1 december 2020 12:51 • Print artikel

Lewis Hamilton is als eerste genomineerde bekendgemaakt voor de 2020 BBC Sports Personality of the Year. De nominatie zal bij niemand vragen oproepen. De 35-jarige coureur verbrak dit jaar vele records in de Formule 1 en evenaarde het recordaantal van zeven wereldtitels van Michael Schumacher.

Lewis Hamilton


Hamilton werd dinsdag nog positief getest op het coronavirus en zal komend weekend de tweede race in Bahrein aan zich voorbij moeten laten gaan. Afgelopen weekend won de Brit voor de 95e keer een Formule 1 Grand Prix, ook een record. Dat stond eerder dit jaar nog op naam van Schumacher met 91 zeges.

De overige vijf genomineerde worden later op dinsdag bekendgemaakt.Youtube RaceXpress


Wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formule 1 of autosport of karting? Of van de automotive? Abonneer je dan ook eens op ons RaceXpress YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video's van Formule 1-teams, zoals Red Bull met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar maken ook onze eigen content met onder meer interviews met coureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS