Formule 1

Lewis Hamilton en Max Verstappen lachen om verbale strijd Horner-Wolff: "We moeten ze in een ring zetten"

Uitgegeven door Bart • 7 juni 2021 12:39 • Print artikel

Mercedes en Red Bull vechten dit jaar niet alleen op de baan een felle strijd met elkaar uit. Ook in de media wordt de strijd hard gespeeld. Zo dreigt Mercedes met een protest over de flexibele achtervleugel van Red Bull. Teambaas Christian Horner counterde door hardop zijn twijfels te zetten bij de voorvleugel van Mercedes.

Hamilton Verstappen


Tijdens het weekend in Azerbeidzjan ging het er regelmatig over. Horner vond dat Toto Wolff beter zijn mond kon houden, gezien de voorvleugel van de Mercedes. Wolff op zijn beurt kon weinig met die woorden. "Christian wil nogal graag met zijn gezicht in beeld. Het is makkelijk om arrogant te worden als je bovenaan staat, maar hij zou beter meer bescheiden kunnen zijn."

Na de kwalificatie werden Lewis Hamilton en Max Verstappen ook om hun mening gevraagd. Hamilton grappend over de strijd tussen Horner en Wolff: "We zouden ze samen in een ring moeten zetten." Verstappen: "Ik ben sowieso voor een boksring in de Formule 1. Veel beter dan de straffen die we nu krijgen. Dat zou geweldig zijn, haha."

Volgens Verstappen is de verbale strijd tussen Wolff en Horner logisch nu de strijd om de wereldtitel zo spannend is. "Er staat veel op het spel. Iedereen wil winnen, dus dit is een natuurlijk proces. En voor de mensen is het mooi om te zien, toch? Een beetje vuur erin."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS