Formule 1

Lewis Hamilton na spannende race in Singapore: "We hebben zo hard gepusht"

Uitgegeven door Frank Korsel • 17 september 2023 16:04

Lewis Hamilton eindigde de Grand Prix van Singapore op de derde plek, maar daar was een flinke dosis geluk voor nodig. De Brit reed slechts een halve ronde op die positie, nadat teamgenoot George Russell zijn kansen zag eindigen in de muur. Carlos Sainz won de race voor Lando Norris.

Lewis Hamilton

“We maakten een goede gok. Het voelde eerlijk gezegd alsof we een twee stopper maakten. Het team deed het geweldig met de strategie om ons weer terug te krijgen. Het was natuurlijk wat jammer in de eerste bocht. Ik heb alles gegeven en ben door blijven rijden”, begint hij direct na de race bij David Coulthard.

Zijn teamgenoot crashte in de laatste ronde. De zevenvoudig wereldkampioen had hier het volgende over te zeggen: “Ja, het is jammer voor George. We waren zo hard aan het pushen om die jongens in te halen, maar onze banden waren zo heet. Hij komt er wel weer bovenop. Hij reed een geweldig weekend. Dit is hoe het zou moeten, het was erg heet. Ik ben wel twee kilo kwijt denk ik.”


Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS