Formule 1

Lewis Hamilton en de smaak van F1-succes "Ik vind dat gevoel heerlijk"

Lewis Hamilton is tweevoudig wereldkampioen nadat hij in 2008 zijn eerste F1-titel pakte met McLaren. Toch is hij het er over eens dat hij niet achterover kan leunen en met gemak de wereldtitel weer zal pakken. De Brit zegt dat hij gebrand is om te presteren en klaar is voor de start van het seizoen wat begint op 15 maart in Australië.


"Je hoort vaker dat mensen die al veel bereikt hebben de focus verliezen en je vraagt je af op welk punt dat gebeurd. Ik ben dankbaar dat het vuurtje bij mij nog steeds vol brand", aldus Hamilton. "Ik denk dat onbewust de smaak van succes mij blijft motiveren. Ik vind dat gevoel heerlijk en ik wil dat constant blijven voelen", voegde de Brit toe. "Ik ben erg blij dat Nico en ik de strijd aangingen afgelopen jaar. Ik houd ervan om races te winnen, maar het voelt zoveel beter als je er ook voor moet vechten. Ik wil weer de baan op en snel wezen tijdens de races en het maximale uit mijzelf halen en hopelijk nog meer winnen."

Nou Hamilton kan zich al snel opmaken voor zijn test in de nieuwe W06 Hybrid tijdens de test in Jerez de la Frontera. Vandaag beet Rosberg de spits af en de auto lijkt erg betrouwbaar en legde flink wat kilometers af.