Formule 1

Lando Norris wil goede vorm meenemen naar thuisraces: "Jammer dat er geen fans bij kunnen zijn"

Uitgegeven door Bart • 31 juli 2020 08:53 • Print artikel

Na een derde en een vijfde plaats op de Red Bull Ring kwam Lando Norris in Hongarije niet verder dan de dertiende plaats. De 20-jarige Brit hoopt tijdens de twee races in eigen land op het circuit van Silverstone weer hoge ogen te gooien. "Het is geweldig om weer naar Silverstone te gaan en dit jaar is het niet voor één, maar voor twee races", zegt Norris vooruitblikkend op zijn thuisrace.

Lando Norris

"We hebben de kans gehad om even op te laden, maar nu staat de tweede triple-header voor de deur", vervolgt Norris. "We hebben geanalyseerd wat er goed ging en wat er niet goed ging. Ik wil de goede lijn doortrekken naar de Britse Grand Prix."

"Silverstone is een geweldig circuit, snel, mooie race-actie en veel kansen om in te halen", weet Norris. "De competitie zal zwaar worden, maar we moeten ons richten op onszelf, hard werken en voortbouwen op onze veelbelovende start."

"Een thuisrace is voor iedere coureur speciaal", aldus de 20-jarige Brit. "Natuurlijk is het jammer dat er geen fans bij aanwezig kunnen zijn, maar voor de veiligheid van iedereen is het beter als de fans thuis op televisie kijken."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS