Formule 1

Lando Norris vol optimisme naar Barcelona: "Tijd nodig om consequent te vechten aan de top"

Uitgegeven door Frank Korsel • 18 mei 2022 14:58 • Print artikel

De Grand Prix van Miami liep voor Lando Norris af met een flinke domper. De McLaren-coureur kwam in aanraking met de AlphaTauri van Pierre Gasly, dit zorgde voor een flinke klapper. Beide heren vertrokken zonder punten uit Florida. Norris heeft deze domper inmiddels achter zich gelaten en richt zijn pijlen nu volledig op het aankomende weekend in Barcelona.

Lando Norris

Geciteerd door de TheCheckeredFlag.co.uk vertelde de goedlachse Brit het volgende: "Ik ben enthousiast om terug te keren naar Europa en om te racen in Barcelona. Ik houd van het circuit in Spanje, want het heeft een aantal leuke secties, een mix van uitdagingen en snelheden, en een grote menigte. Ik heb de tegenslag achter me laten in Miami en ik ben volledig gefocust op de race die komt."

Dat Norris positief toewerkt naar het weekend in Barcelona is niet zonder reden. Tijdens de wintertests kwam Norris goed voor de dag op het Circuit Barcelona-Catalunya. "We hadden een aantal goede runs op het circuit in februari. Ik kijk er naar uit om alles wat we hebben geleerd van het seizoen toe te voegen aan de gegevens die we hier eerder kregen."

Miami laat zien dat we tijd nodig hebben om consequent te vechten aan de top, maar het is belangrijk voor ons om optimistisch te blijven. Het team werkt keihard om verbeteringen aan de auto toe te voegen, dus hopelijk zal ons dat de boost geven die we nodig hebben."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS