Formule 1

Lando Norris na corona: "Ik heb me wel een paar weken moe gevoeld"

Uitgegeven door Bart • 28 februari 2021 09:24

Lando Norris was één van de drie coureurs die in januari tijdens een vakantie naar Dubai een coronabesmetting opliep. De Britse McLaren-coureur moest in zelfisolatie en mocht zijn hotelkamer niet verlaten. Na zijn verplichte quarantaine kon hij terug naar huis en inmiddels is hij weer hersteld. Toch heeft het wel even geduurd voordat hij weer de oude was.

Lando Norris


"Covid zelf was voor mij niet heel erg", zegt Norris in een reactie aan Autosport. "Dat duurde maar een paar dagen. Eerst kon ik niets ruiken en proeven. Daar heeft bijna iedereen met corona last van. Maar in de weken daarna was ik enorm moe en kapot. Ik heb een paar weken weinig kunnen doen."

Nu Norris volledig hersteld is, kan hij zijn oude trainingsschema weer oppakken. "Het heeft niet heel veel invloed gehad voor het komende seizoen, behalve dat ik een tijdje niet heb kunnen trainen. Ik mocht mijn hotel niet uit en had bovendien geen ramen. In mijn kamer heb ik wel wat oefeningen gedaan, maar ik kon geen cardio doen of hardlopen of fietsen. Ik ben inmiddels weer thuis in Engeland en kan alles weer doen zoals voor de besmetting."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS