Formule 1

Lando Norris hoopt er in 2023 beter bij te zitten: "Ik heb vertrouwen in het team"

Uitgegeven door Bart • 30 november 2022 15:01 • Print artikel

Het F1-seizoen 2022 is voor McLaren uitgelopen op een teleurstelling. De Britse renstal van Lando Norris en Daniel Ricciardo moest uiteindelijk genoegen nemen met de vijfde plaats bij de constructeurs. Alpine bleek net iets te sterk en dat wil de 23-jarige Brit komend jaar voorkomen.

Lando Norris


Met de komst van de nieuwe reglementen hadden veel teams de hoop om een stap omhoog te maken. Bij de eerste races van het jaar presteerden vooral de Ferrari aangedreven teams sterk. Ferrari deed mee om de overwinning, terwijl ook Alfa Romeo en Haas goede punten scoorden. McLaren was één van de teams in de problemen, maar Norris heeft daarna een goede ontwikkeling gezien.

"Als je kijkt naar waar we de eerste race stonden, hebben we het goed gedaan, we hebben ons goed hersteld", aldus Norris in een interview met Sky Sports F1. "Hebben we onze doelen voor 2022 gehaald? Eerlijk gezegd hebben we dat niet gedaan, maar ik heb vertrouwen in McLaren, in de jongens waarmee ik werk en in het hele team. De tijd zal het leren. Je kunt nooit 100 procent zeker zeggen welke kant het op gaat, maar ik verwacht dat we er komend jaar beter bij zullen zitten."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS