Formule 1

Lando Norris teleurgesteld na Q1-exit in Las Vegas: "Kwamen er gewoon niet uit"

Uitgegeven door Frank Korsel • 18 november 2023 20:02

LAS VEGAS – Lando Norris en McLaren kende een lastige kwalificatie in Las Vegas. De talentvolle Brit kwam in de kwalificatie niet verder dan de zestiende stek en strandde hij dus al in Q1. Na succesvolle weekenden is dit een flinke domper voor Norris.

Lando Norris Las Vegas

“Een frustrerend einde van de kwalificatie”, begint hij in een persbericht van McLaren. “Het tempo zag er in VT3 niet slecht uit, maar in de kwalificatie kwamen we er gewoon niet goed uit. De banden presteerden niet helemaal zoals we hadden verwacht en de korreling was behoorlijk slecht, dus misschien hadden we een tweede set moeten gebruiken. Er zijn nog steeds mogelijkheden voor morgen, het tempo van de auto is beter dan waar we ons hebben gekwalificeerd en veel auto's zijn uit positie. We zullen vanavond aan ons plan werken en morgen proberen de punten te pakken.”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS