Formule 1

Lando Norris selecteert vijf coureurs die het Max Verstappen 'moeilijker' kunnen maken

Uitgegeven door Bas Kaligis • 15 november 2023 22:01

Lando Norris heeft zichzelf op een shortlist gezet van vijf coureurs van wie hij denkt dat ze het gevecht met Max Verstappen in de andere Red Bull-auto kunnen aangaan.

Max Verstappen en Lando Norris F1


Red Bull heeft er geen geheim van gemaakt dat ze grote bewonderaars zijn van de McLaren-coureur, die deze week 24 jaar werd in wat alweer zijn vijfde volledige seizoen in de F1 is.

De constante ondermaatse prestaties van Verstappens teamgenootnSergio Pérez hebben geleid tot de ene golf van geruchten na de andere. Meestal stond Norris in het middelpunt van die geruchten, ondanks het feit dat hij bij McLaren een langlopend contract heeft dat hem tot eind 2025 aan de Britse renstal bindt.

In een interview met de Spaanse zender DAZN liet Norris Pérez weg toen hem werd gevraagd welke coureurs volgens hem Verstappen het vuur aan de schenen zouden kunnen leggen aan de andere kant van de Red Bull-garage.

"Ik zou het op een gegeven moment wel willen", zei Norris. "Wie zou het anders kunnen zijn? Het zou mooi zijn als het Lewis Hamilton was, het zou geweldig zijn om hem daar te zien. Of Fernando Alonso, of Carlos Sainz, of Charles Leclerc, of George Russell? Allemaal geweldige coureurs van wie je weet dat ze het hem moeilijker zouden maken. Er zijn altijd geruchten geweest over mij en andere coureurs."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS