Formule 1

Lando Norris over de speciale ‘Stealth Mode’-kleurstelling: "Onze auto ziet er echt cool uit"

Uitgegeven door Frank Korsel • 15 september 2023 06:31

MARINA BAY - Lando Norris kijkt met groot genoegen uit naar de Grote Prijs van Singapore, die dit weekend op het programma staat. Norris wil er opnieuw alles aan doen om in de punten te eindigen. De McLaren F1-coureur maakt zich op om de zwaarste race van het seizoen te rijden en kijkt ernaar uit om met de speciale ‘Stealth Mode’-kleurstelling te rijden door de straten van de dwergstaat.

Lando Norris

"Ik ben erg opgetogen om terug te keren naar Singapore", begint Norris. "Het is een van de gaafste circuits op de kalender, maar ook een van de fysiek meest veeleisende. Onze auto ziet er echt cool uit met een Stealth Mode-kleurstelling, dus ik kijk ernaar uit om met deze auto op pad te gaan", gaat de 23-jarige coureur verder.

Nadat Norris in Oostenrijk als vierde over de streep kwam, eindigde hij in Silverstone en op de Hungaroring op de tweede plek. De Vlaams-Britse coureur scoorde ook in België, Nederland en Italië Punten. Hij hoopt dat hij ook in het Aziatische land weer mee kan strijden voor de punten: "Vorige week was ik terug bij het MTC met mijn engineers om onze prestaties en resultaten in Monza te bespreken. We blijven vooruitgaan en hopen consistent in de punten te kunnen eindigen."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS