Formule 1

Lando Norris 'lachte' na zien van slechte pace Red Bull, maar twijfelt of terugval team is begonnen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 18 september 2023 10:04

SINGAPORE - Lando Norris van McLaren gelooft dat Red Bull volgende week in Japan weer 'back on track' is en gaf toe dat hij had gelachen toen hij zag hoe slecht de RB19 het deed in Singapore.

Lando Norris F1 McLaren SingaporeLando Norris McLaren F1 #SingaporeGP


Red Bull mengde zich niet in de strijd om de overwinning in Singapore. Max Verstappen snelde nog naar de vijfde plaats na vanaf de elfde plaats te zijn gestart. Sergio Pérez werd achtste.

Het was een bizar weekend voor de leiders in het kampioenschap, met de tot nu toe dominante RB19 die er niet in slaagde om grip te krijgen op het circuit van Marina Bay en Ferrari in staat stelde om de strijd aan te gaan met McLaren en Mercedes voor de overwinning.

McLarens Lando Norris zei tijdens de persconferentie na de race dat hij moest lachen toen hij de onboard beelden zag van Verstappens worstelingen achter het stuur van de RB19 op zaterdag, maar zei dat hij betwijfelt of Red Bulls ondergang is begonnen.

"Volgend weekend zijn ze weer terug op de baan", zei hij. "Ik weet niet waar ze dit weekend mee worstelden, maar toen ik gisteren naar zijn onboard keek, moest ik lachen omdat ik nog nooit zo'n slechte auto heb gezien. Max heeft er ook om gelachen. Dus we zullen volgend weekend zien. Ik denk dat ze waarschijnlijk weer bovenaan zullen staan."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS