Formule 1

Lando Norris geniet met volle teugen van P2 in Suzuka: "Opnieuw een geweldige dag voor ons"

Uitgegeven door Frank Korsel • 24 september 2023 07:16

SUZUKA - Lando Norris scoorde zijn vierde P2 van het seizoen tijdens de Grand Prix van Japan. De McLaren-coureur pakte direct bij de start van de race de tweede positie en nam deze over van teamgenoot Oscar Piastri, die uiteindelijk als derde over de eindstreep kwam. Norris moest alleen racewinnaar Max Verstappen voor zich dulden. De McLaren-coureur ziet dat het gat naar Red Bull nog altijd groot is, maar hij ziet van weekend op weekend de verbeteringen.

Lando Norris Suzuka F1

"Het was opnieuw een geweldige dag voor ons. Ik had niet meer kunnen wensen", aldus de Brit voor de camera bij wereldkampioen Damon Hill. "Mijn start was erg goed, ik had bijna Max. Ik heb het geprobeerd, maar het tempo was vandaag extreem sterk. We zijn niet dichtbij Max, maar we zijn ook niet ver weg", zegt Norris vol positivisme.

"We blijven pushen, de vooruitgang die we hebben geboekt is uitstekend. Ik ben er trots op dat het team stappen voorwaarts maakt. Ik weet zeker dat er moeilijke tijden zullen komen, maar we komen er wel", sluit de McLaren-coureur af.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS