Formule 1

Lance Stroll schept verwachtingen: "Ik denk dat de fans een aantal opwindende onboards kunnen verwachten"

Uitgegeven door Pascal Wekema • 20 mei 2022 08:31

Als we Lance Stroll moeten geloven dan gaan we komend weekend in Spanje geweldige onboardbeelden zien. Met name in de lange bocht 3 wordt het spectaculair vanwege het groundeffect van de nieuwe F1-bolides. Tijdens de vorige race in Miami heeft Stroll één puntje gescoord en natuurlijk hoopt hij in Spanje er weer wat bij te kunnen schrijven. Voor hem is het tot nu toe nog een kwestie van punten sprokkelen, maar dat kan zo maar omslaan. Stroll staat 17e op de ranglijst met twee punten.

Lance Stroll F1 Aston Martin Barcelona

"Ik denk dat Barcelona een geweldig circuit wordt om te laten zien hoe deze auto's met grondeffect werken in de hogesnelheidssecties van de baan, vooral in de lange bocht drie. Ik denk dat de fans een aantal opwindende onboards kunnen verwachten. Dit weekend biedt ook een kans om de voortgang van iedereen te vergelijken na het testen hier eerder dit jaar. Deze auto's zijn als prototypes en worden steeds beter", zei Stroll in een preview van het team.



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS