Formule 1

Lance Stroll: "Ik ben erg opgewonden dat we naar de Verenigde Staten gaan"

Uitgegeven door Pascal Wekema • 12 oktober 2021 15:47 • Print artikel

Lance Stroll kon in Turkije weer wat punten bij elkaar sprokkelen. In tegenstelling tot zijn teamgenoot Vettel wisselde Stroll zijn inters wel om voor nieuwe inters. In de lastige omstandigheden verloor Stroll uiteindelijk één plaats ten opzichte van zijn startplaats.

Lance Stroll Aston Martin GP Turkije

“Ik ben blij met het resultaat en ik denk dat we alles uit de auto hebben gehaald, dus het is goed werk van het team. Het was erg lastig, omdat de baan zo glad was. Er was ook de uitdaging van het opdrogen van de baan op sommige plaatsen. Daardoor was voortdurend de grote vraag of er een overstap naar slicks moest worden gemaakt. Alles bij elkaar genomen was de negende plaats het maximum dat we konden bereiken. We verloren wat tijd tijdens de pitstop, maar ik denk niet dat het veel uitmaakte voor ons eindresultaat."

"Ik ben erg opgewonden over het feit dat we de volgende keer naar de Verenigde Staten gaan, omdat het een kans is om wat tijd thuis in Canada door te brengen, voordat we ons weer concentreren op het vechten voor punten in Austin", zei Stroll na afloop van de Grand Prix van Turkije.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS