Formule 1

LIVESTREAM F1 Virtual Monaco GP: Volg de vervanger van Max Verstappen en wat doen Ocon en Bottas tegen Charles Leclerc

Uitgegeven door HJ van Keulen • 24 mei 2020 15:46

LIVESTREAM F1 Virtual Monaco Grand Prix! Valtteri Bottas en Esteban Ocon zullen dit weekend voor het eerst deelnemen aan de Virtuele F1 Grand Prix grid en ze zullen in de race worden vergezeld door een Premier League-voetballer. Arsenal-spits Pierre-Emerick Aubameyang zal een van de gaststerren zijn die zich heeft aangemeld om zijn sim-racevaardigheden in de Virtual Monaco Grand Prix op Codemasters 'F1 2019-game, te tonen. Bij Red Bull Racing is de plek van Max Verstappen, naast Alex Albon ingenomen door Kai Lenny.

Virtual Monaco Grand Prix

Aubameyang, Ocon en Bottas worden vergezeld door Virtual GP-stamgasten Alex Albon, Antonio Giovinazzi, Lando Norris, Charles Leclerc, Nicholas Latifi en George Russell - die vorige keer een schitterende overwinning in de serie scoorden in de Virtuele Spanish Grand Prix na een spannende strijd met Leclerc.

De uitzending van 24 Mei 2020, die hier beschikbaar zal zijn, is ook op de officiële Formule 1 YouTube-, Twitch-, Weibo-, Huya- en Facebook-kanalen, begint om 19:00 uur, met een kwalificatieperiode gevolgd door een race van 39 ronden.

Voorafgaand aan het hoofdevenement gaat de F1 Esports Pro Exhibition-race om 18:00 uur van start. Het Formule 2 Virtuele Race-evenement, met F2- en F3-coureurs, zal ook live te zien zijn op dezelfde kanalen en begint vanaf 17:00 uur.







Het volledige overzicht voor de Virtual F1 Monaco GP van zondag.

Team Driver Driver

Alfa Romeo Antonio Giovinazzi Thibaut Courtois
AlphaTauri Tonio Liuzzi Luca Salvadori
FDA Hublot Esports Charles Leclerc Arthur Leclerc
Haas Louis Delatraz Pietro Fittipaldi
McLaren Lando Norris Pierre-Emerick Aubameyang
Mercedes Valtteri Bottas Esteban Gutierrez
Racing Point David Schumacher Luis Fonsi
Red Bull Alex Albon Kai Lenny
Renault Esteban Ocon Nicolas Prost
Williams George Russell Nicholas Latifi


Klik hier voor de link naar de LIVESTREAM F1 Virtual Monaco GP

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS