Autosport Internationaal Toerwagens • NASCAR

LIVESTREAM Euro NASCAR Esports Series Race 3 op Circuit Zandvoort met Jeroen en Sebastiaan Bleekemolen, Hezemans en meer

Uitgegeven door HJ van Keulen • 19 mei 2020 17:05 • Print artikel

LIVESTREAM Euro NASCAR Esports Series Race 3 op Circuit Zandvoort! De EuroNASCAR Esports Series op iRacing krijgt dinsdag een speciale gast op Circuit Zandvoort: GT-ster Jeroen Bleekemolen zal de # 469 Team Bleekemolen Mustang van zijn familie besturen en samen met zijn broer Sebastiaan Bleekemolen strijden in de serie. Ook Michel Stoelman doet mee en Nascar Euro-kampioen Loris Hezemans en Hendriks Motorsport teambaas Jeffrey Roeffen doen een gooi naar de winst en wat kan het jonge talent Marijn Kremers.

Euro NASCAR Esports Series

Na de evolutie van de wereldwijd genomen maatregelen om de COVID-19-pandemie het hoofd te bieden en de geleidelijke versoepeling van de situatie in Europa, kondigde Team FJ een herzien schema aan voor seizoen 1 van de EuroNASCAR Esports Series. Beginnend met ronde 3 op Circuit Zandvoort, zullen de virtuele evenementen op iRacing een tweewekelijkse cadans hebben.

Euro NASCAR Esports Series

Het Zandvoort-evenement vindt plaats op dinsdag 19 mei, gevolgd door de laatste ronde van het reguliere seizoen op de virtuele Indianapolis Motor Speedway op 2 juni. De play-offs beginnen met het evenement van 16 juni op het Brands Hatch Grand Prix Circuit, terwijl in juni de Charlotte oval de voorlaatste race van de ENES is. De serie wordt afgesloten met de finale op het virtuele Circuit Zolder op 14 juli.

De races vinden plaats op dinsdagavond om 20:00 CEST en worden allemaal live gestreamd.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS