Autosport Internationaal Toerwagens • Porsche Supercup

LIVESTREAM: Porsche Mobil 1 Supercup Virtual Edition - Spa-Francorchamps + TIJDSCHEMA

Uitgegeven door HJ van Keulen • 25 april 2020 13:09

Het digitale seizoen, van de Porsche Mobil 1 Supercup, wordt zaterdag al voortgezet, met twee virtuele races op het circuit van Spa-Francorchamps in de Belgische Ardennen.

Porsche Mobil 1 Supercup Virtual Edition

GP Elite zet drie rijders in waaronder Larry ten Voorde, Max van Splunteren en Jesse van Kuijk. Naast de drie coureurs van Team GP Elite doen er nog twee Nederlanders mee aan de race op Spa: Jaap van Lagen, die rijdt voor het Zwitserse team Fach Auto Tech, en Loek Hartog, die door de Carrera Cup Benelux als gastrijder is ingeschreven.

Tijdschema Porsche Mobil 1 Supercup Virtual Edition - Spa-Francorchamps
De kwalificatie staat van 16.00 tot 16.15 uur op het programma, gevolgd door de eerste race van 16.20 tot 16.45 uur. Dan is er een warm-up van 16.50 tot 17.10 uur en sluit de tweede wedstrijd van 17.12 tot 17.37 uur het evenement af.

De races zijn te volgen via de livestream op www.porsche.de/virtualPMSCSpa, www.eurosport.com en www.eurosport.nl, en via YouTube en Twitch. Ziggo Sport zendt ook ditmaal de races in Nederland op televisie uit. Daaraan voorafgaand is er om 15.45 uur een uitgebreide voorbeschouwing met Robert Doornbos en Rob Kamphues vanuit Move Amsterdam, waarbij ook Team GP Elite-coureur Jesse van Kuijk – uiteraard met gepaste afstand – aan de tafel zit.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS